ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / iOS 8.2 beta 5 Διαθέσιμη στους developers

iOS 8.2 beta 5 Διαθέσιμη στους developers

iphone-6-too-damn-big-hero

H Apple πριν από λίγες ώρες έκανε διαθέσιμη στους developers την iOS 8.2 beta 5 για δοκιμαστικούς λόγους, καθώς επίσης και σε άλλους οι οποίοι έχουν πάρει μέρος στην δοκιμή της συγκεκριμένης έκδοσης. Η ΟΤΑ αναβάθμιση πρέπει να είναι διαθέσιμη και από το Apple Developer Center.

Για να κατεβάσετε την έκδοση αυτή Over The Air, ακολουθήστε την διαδρομή Ρυθμίσεις-> Γενικά -> Ενημέρωση Λογισμικού. Όπως αναφέραμε αυτή η αναβάθμιση μπορεί να γίνει μόνο σε συσκευές που έχουν λάβει μέρος στις δοκιμές της iOS 8.2. Δεν υπάρχουν ακόμα κάποιες ενδείξεις για το τι νέο περιέχει η beta 5 εκτός από τις γνωστές διορθώσεις σφαλμάτων και τις βελτιώσεις κάποιων χαρακτηριστικών. Η iOS 8.2 έχει και το WatchKit SDK το οποίο θα επιτρέψει στου developers να δημιουργήσουν εφαρμογές που θα είναι λειτουργικές με το επερχόμενο Apple Watch.

Για οποιαδήποτε νέα ενημέρωση για την beta 5 ή οποιαδήποτε προσθήκη, μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε την σελίδα μας για να βρείτε όλες τις απαντήσεις και τις ενημερώσεις.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.