ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Iovine: Τα Earpods της Apple κάνουν τον ήχο ενός ελικοπτέρου να ακούγεται σαν κουνούπι!!

Iovine: Τα Earpods της Apple κάνουν τον ήχο ενός ελικοπτέρου να ακούγεται σαν κουνούπι!!

Eddy Cue, Jimmy Iovine, Apple, Beats Music, Code Conference

Είναι τυπικό σε κάθε εξαγορά και οι δύο πλευρές να εξυμνούν η μια την άλλη. Όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενα άρθρα μας τόσο ο Eddy Cue της Apple όσο και ο Jimmy Iovine της Beats έδωσαν κοινή συνέντευξη στα πλαίσια του Code Conference αποσπάσματα των οποίων έχουμε ήδη παρουσιάσει.

Επίσης από χθες όταν σας ανακοινώσαμε το νέα της εξαγοράς σας είχαμε τονίσει πως ο Jimmy Iovine της Beats είναι ένας πολύ ιδιόμορφος χαρακτήρας με πολλούς να τον παρουσιάζουν σαν τον Steve Jobs της μουσικής βιομηχανίας.

Απόδειξη το άδειασμα που έκανε στα EarPods της Apple. Πιο συγκεκριμένα:

O Cue υπεραμύνθηκε της εξαγοράς της Beats γιατί όπως ανέφερε “Η μουσική πεθαίνει. Δεν έχει εξελιχτεί” ενώ τόνισε πως η ένωση των δύο εταιρειών θα βοηθήσει την μουσική να αναπτυχθεί ξανά. Επίσης τόνισε πως η ποιότητα των ακουστικών της Beats είναι μοναδική.

Από την πλευρά του ο Iovine δεν χρησιμοποίησε επαίνους για τα αντίστοιχα ακουστικά της Apple λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Ακούς το “Αποκάλυψη Τώρα” και ο ήχος του ελικοπτέρου ακούγεται σαν ένα κουνούπι. Τα φτιάχνουν για να δουν αν λειτουργεί το hardware τους και τίποτα παραπάνω”

O Cue από την πλευρά του το πήρε ήρεμα λέγοντας “φτιάχνουμε τα καλύτερα ακουστικά που έρχονται μαζί με ένα smartphone στην αγορά”

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.