ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / iPad έγινε Hacked με τριπλό Boot των iOS 5.1, iOS 6.1.3, iOS 7.0.6 [Video]

iPad έγινε Hacked με τριπλό Boot των iOS 5.1, iOS 6.1.3, iOS 7.0.6 [Video]

Screen Shot 2014-03-26 at 1.39.17 AM

Ο γνωστός hacker της jailbreak σκηνής Winocm κατάφερε να κάνει hack το iPad 2 δίνοντας του την δυνατότητα να κάνει τριπλό boot των iOS 5.1, iOS 6.1.3, και iOS 7.0.6.

Ο hacker έκανε διαθέσιμο αυτό το γεγονός μέσω ενός βίντεο που ανέβασε τον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube και που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα ο Winocm παρουσίασε και ένα untethered jailbreak ενός iPhone 4 στην έκδοση iOS 7.1. Αργότερα μέσα στον χρόνο όμως ο winocm θα ξεκινήσει να δουλεύει για την Apple μέσω μιας υποτροφίας με αποτέλεσμα να είναι ακόμη αβέβαιο αν θα κάνει διαθέσιμα αυτά τα exploits πιο πριν μιας και όπως γνωρίζουμε με το που περάσει την πόρτα του Cupertino οποιαδήποτε τέτοια δραστηριότητα ή δημοσίευση θα σταματήσει άμεσα.

 Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.