ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / iPhone 3GS εκρήγνυται στην Beijing

iPhone 3GS εκρήγνυται στην Beijing

Iphone-3GS-black-2.jpg

Ο χορός των iPhone και iPad που από το πουθενά αποφασίζουν να δείξουν τον εκρηκτικό τους χαρακτήρα καλά κρατεί και ειδικά στις ασιατικές χώρες.

Αυτή την φορά την δόξα των νέων μοντέλων φαίνεται να ζήλεψε ένα παλαιότερο μοντέλο και συγκεκριμένα ένα iPhone 3GS.

Όπως αναφέρει η Beijing Morning Post σήμερα ένα iPhone 3GS ξαφνικά πήρε φωτιά ενώ ήταν τοποθετημένο στην άκρη του κρεβατιού του χρήστη. Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ευτυχώς.

Ο ιδιοκτήτης του αναφέρει πως το iPhone δεν ήταν σε κατάσταση φόρτισης αλλά ούτε και το χρησιμοποιούσε την στιγμή της έκρηξης. Το είχε αγοράσει το 2009 και το αντικατέστησε όταν βγήκε το iPhone 4 αφήνοντας το στο συρτάρι του σπιτιού του. Πρόσφατα και λόγω δουλειάς χρειάστηκε να έχει δύο συσκευές και έτσι ξεκίνησε να χρησιμοποιεί και πάλι το iPhone 3GS του.

Εκπρόσωπος της Apple το έχει ήδη παραλάβει για το εξετάσουν περαιτέρω, ο ιδιοκτήτης του δεν ζήτησε κάποια αποζημίωση απλά θέλει να μάθει τι προκάλεσε αυτή την έκρηξη.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.