ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / iPhone 6 παρουσίαση στις 19 Σεπτεμβρίου και διάθεση στις 25 του ίδιου μήνα;

iPhone 6 παρουσίαση στις 19 Σεπτεμβρίου και διάθεση στις 25 του ίδιου μήνα;

7mp_iphone6_render_back

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Κίνα σήμερα το επερχόμενο iPhone 6 της Apple θα παρουσιαστεί σε ένα event που θα ετοιμάσει η εταιρεία την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου. Έπειτα την επόμενη Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου η συσκευή αναμένεται να κάνει την επίσημη πρώτη της σε παρόχους και Apple Store στην Αμερική και σε επιλεγμένες διεθνής αγορές.

Επίσης σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές το 5.5 ιντσών iPhone 6 θα έχει την ονομασία iPhone Air μιας και η Apple θέλει να τονίσει το πόσο ελαφρύ αλλά συνάμα στιβαρό θα είναι σαν συσκευή.

Σύμφωνα με το GforGames  το βασικό μοντέλο του iPhone Air στα 16 GB θα κοστολογείται στην Κίνα στα  5,998 yuan, που υπολογίζετε γύρω στα $965. Το αντίστοιχο βασικό μοντέλο των 4.7-ιντσών θα έχει αρχική τιμή τα 5,288 yuan ($850) για την 32GB έκδοση του όσο έχει δηλαδή τώρα στην Κίνα το iPhone 5S αλλά στα 16GB.

Πρέπει να ομολογήσουμε πως η επίσημη διάθεση για τις 25 Σεπτεμβρίου μοιάζει αν μην τι άλλο περίεργη μιας και πέφτει Πέμπτη την στιγμή που μέχρι και σήμερα η Apple λανσάρει όλα τα μεγάλα της προϊόντα Παρασκευές. Επίσης δεν είμαστε σίγουροι για το αν η Apple για το 5.5 ιντσών μοντέλο θα δώσει τελικά την ονομασία iPhone Air….

To μόνο σίγουρο είναι πως όλοι συμφωνούν πως το Σεπτέμβριο θα έχουμε την παρουσίαση του επερχόμενου iPhone της Apple και μάλιστα η 19 Σεπτεμβρίου που αναφέρθηκε και σήμερα ως μέρα του event της εταιρείας είναι η πιο πιθανή ημερομηνία ειδικά αν αναλογιστούμε πως είναι ταυτόσημη με την ημερομήνια που διέρρευσε και από τον πάροχο της Γερμανίας  Deutsche Telekom

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.