ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / iPhone 6 χωρίς bezels με νέα τεχνολογία επιπέδων οθόνης;

iPhone 6 χωρίς bezels με νέα τεχνολογία επιπέδων οθόνης;

iPhone-6-concept-Federico-Ciccarese-002

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη η The Wall Street Journal βάση δικών της πηγών δεν περιμένει μόνο ένα αλλά δύο νέα iPhones φέτος με μεγάλο χαρακτηριστικό και των 2 την μεγαλύτερη οθόνη.

Το Mac Fan τον περασμένο Οκτώβριο είχε τονίσει πως το iPhone 6 θα είναι το πρώτο Phablet της αγοράς σχεδιασμένο για χρήση με το ένα χέρι ενώ ένα μήνα μετά ο γνωστός και πολλές φορές έγκυρος αναλυτής Ming Chi-Kuo ανέφερε πως η αρχή αυτή ίσως έρθει στην νέα συσκευή της Apple.

Πως θα μπορούσε όμως η Apple να κάνει κάτι τέτοιο εφικτό; H απάντηση είναι σύμφωνα με μερικούς με την αφαίρεση των πλαϊνών bezels – περιθωρίων της συσκευής.

Σήμερα η The Korea Herald γράφει πως τόσο η Samsung όσο και η Apple θα παρουσιάσουν στις νέες τους συσκευές μια οθόνη χωρίς bezels. Για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό θα πρέπει να αλλάξει η τεχνολογία επιπέδων της  οθόνης. Συγκεκριμένα αντί την χρήση τεσσάρων επιπέδων θα έχουμε μόνο ένα επίπεδο. Αν αυτό γίνει εφικτό τότε θα έχουμε μια κατά πολύ λεπτότερη συσκευή αλλά και πεντακάθαρες εικόνες αλλά ακόμη και καλύτερη αυτονομία της συσκευής.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.