ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / iPhone 6 Mockup vs. Samsung Galaxy S5 [Photos]

iPhone 6 Mockup vs. Samsung Galaxy S5 [Photos]

178469

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες που έκαναν την εμφάνιση τους σήμερα και συγκρίνουν ένα φυσικό iPhone 6 mock up παρόμοιο με αυτά που σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μας με μια Samsung Galaxy S5 demo συσκευή.

178463

Οι φωτογραφίες έγιναν διαθέσιμες από το macitynet.it και μας δείχνουν μια καλύτερη εικόνα για το πως θα μπορεί να μοιάζει το επερχόμενο iPhone της Apple.

178465

Συγκεκριμένα και βάση αυτών έχουμε επιβεβαίωση των όσων έχουμε δει ως τώρα με το iPhone 6 να είναι ελαφρώς μικρότερο του Galaxy S5. Επίσης το iPhone έρχεται με μια οθόνη 4.7 ιντσών ενώ το S5 της Samsung έχει μια οθόνη 5.1 ιντσών. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το iPhone 6 με βάση πάντα τις φωτογραφίες παρουσιάζει ένα πιο λεπτό προφίλ ενώ οι γωνίες του πλέον έχουν καμπύλες επιτρέποντας στον χρήστη να το κρατάει με μεγαλύτερη άνεση με το ένα χέρι.

178471

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.