ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / iPhone 6 vs Galaxy S6 vs One M9: Τεστ ταχύτητας και απόκρισης [Video]

iPhone 6 vs Galaxy S6 vs One M9: Τεστ ταχύτητας και απόκρισης [Video]

Screen Shot 2015-04-16 at 14.34.24

Είναι σχεδόν καθιερωμένο το γεγονός πως όταν τα μεγάλα ονόματα της smartphone αγοράς λανσάρουν καινούργια μοντέλα να έχουμε μια σειρά από συγκριτικά τεστ που κάνουν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο.

Έτσι λοιπόν σε αυτό που μπορείτε να δείτε παρακάτω έχουμε το προ 7 μηνών iPhone 6 να συναγωνίζεται με τα νέα Galaxy S6 και HTC One M9 ως προς την ταχύτητα απόκρισης και επεξεργαστικής ισχύς. Το εν λόγω τεστ δεν έχει να κάνει ούτε με την αισθητική των συσκευών, ούτε με τον σχεδιασμό τους, ούτε με την κάμερα τους.

Είναι ένα τεστ για το πιο από τις τρεις συσκευές – συσκευές που έχουν διαφορετικούς επεξεργαστές και specs – μπορεί να είναι γρηγορότερη σε μια σειρά ενεργειών που καθημερινά κάνει ο χρήστης.

Να αναφέρουμε πως το Samsung Galaxy S6 έχει το chip της Samsung που είναι ένα Exypnos 8-core στα 3GB – το HTC One M9 έχει ένα chip με έναν Snapdragon 810 4-core chip συγχρονισμένο στα 1.5GHz με 3GB RAM – και τέλος το Phone 6 έρχεται με έναν Dual-Core A8 επεξεργαστή με 1GB RAM.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.