ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / iPhone 6s, iPhone 6s Plus τεστ πτώσης και αντοχής [Video]

iPhone 6s, iPhone 6s Plus τεστ πτώσης και αντοχής [Video]

iPhone-6s-drop-test

Είναι πάντα μια γιορτή κάθε φορά που η Apple λανσάρει ένα νέο iPhone στην αγορά. Έξω από τα Apple Stores η ατμόσφαιρα είναι πάντα ηλεκτρισμένη ενώ οι Apple Fans περιμένουν πως και πως να πιάσουν στα χέρια τους την νέα ναυαρχίδα της Apple.

Υπάρχει και μια κατηγορία αγοραστών που σκοπό έχει να κοκκοποιήσει τις νέες αυτές συσκευές για να δει τα όρια αντοχής τους και πόσο ανθεκτικές είναι στην περίπτωση των πτώσεων από διάφορα ύψη.

Από άποψη μηχανικής, επιλογής υλικών και σασί γνωρίζουμε ήδη πως η Apple έφερε αλλαγές στα iPhone 6S και iPhone 6S Plus με ένα νέο κράμα αλουμινίου αλλά και ενισχυμένο σασί στα σημεία πίεσης.

Σε προηγούμενο άρθρο μας σας δείξαμε πως το bendgate φαινόμενο στα νέα μοντέλα της Apple ανήκει στο παρελθόν εξαιτίας του παραπάνω.

Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε πόσο καλά τα καταφέρνουν οι νέες συσκευές σε πτώσεις και όχι μόνο.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.