ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Το iPhone 8 θα βάζει σε σιγή τις ειδοποιήσεις όταν θα κοιτάτε την οθόνη

Το iPhone 8 θα βάζει σε σιγή τις ειδοποιήσεις όταν θα κοιτάτε την οθόνη

iphone-8-3d-sensor3

Το iPhone 8 φημολογείται έντονα ότι θα έχει 3D αισθητήρες στο εμπρόσθιο μέρος τους κάτι που θα του επιτρέψει να κάνει αναγνώριση προσώπου του χρήστη και αυτόματο ξεκλείδωμα.

Κώδικας που βρέθηκε σήμερα δείχνει ότι τα OLED αυτά iPhone θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον ίδιο αισθητήρα και για πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά όπως του αυτόματα να βάζουν σε σιγή τις ειδοποιήσεις σας αν κοιτάτε την οθόνη της συσκευής.

Ο προγραμματιστής Guilherme Rambo βρήκε την κλάση ‘TLAttentionAwarenessObserver’ στο HomePod firmware (που ήδη μας έχει δώσει πάρα πολλές πληροφορίες για την iPhone 8 συσκευή της Apple) και που αντιστοιχεί σε ένα τέτοιο χαρακτηριστικό.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Apple έχει την τάση να βάζει χαρακτηριστικά για τεστ σε επερχόμενες συσκευές που μετά όμως τα απενεργοποιεί.

Βέβαια σε αυτή την περίπτωση πιστεύουμε πως ένα τέτοιο χαρακτηριστικό και αν επαληθευτεί το γεγονός ότι το iPhone 8 θα έχει 3D αισθητήρες θα παραμείνει.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.