ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Ο βασιλιάς των point & click φωτογραφιών ακούει πλέον στο όνομα iPhone 8/Plus

Ο βασιλιάς των point & click φωτογραφιών ακούει πλέον στο όνομα iPhone 8/Plus

iphone-8-camera

O βασιλιάς επέστρεψε και έτσι τα νέα iPhone της Apple βρίσκονται από σήμερα στην κορυφή των μετρήσεων της DxOMark, αφήνοντας πίσω τους τα μοντέλα των HTC U11 και Google Pixel, τα οποία και είχαν πάρει την πρωτιά από τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus νωρίτερα μέσα στον χρόνο.

Ο συνδυασμός λογισμικού και hardware αλλά και οι νέες λειτουργίες έδωσαν στο iPhone 8 βαθμολογία 92 και στο iPhone 8 Plus, 94.

1-13

Η ομάδα της DxOMark ανέφερε πως το iPhone 8 έχει την καλύτερη κάμερα για φωτογραφίες από όσες η ίδια έχει τεστάρει έως σήμερα. Επίσης, το iPhone 8 πέτυχε και το καλύτερο σκορ στη σύλληψη video, ισοβαθμώντας σε αυτόν τον τομέα με το HTC U11.

Δείτε ένα παράδειγμα λήψης παρακάτω:

080-5_ref

Ο αναλυτής της DxOMark ανέφερε επίσης πως η κάμερα του iPhone 8 είναι «γενικώς εκπληκτική», με ακριβή χρώματα και πλούσιες λεπτομέρειες. Επιπροσθέτως ανέφερε πως στα φετινά μοντέλα της Apple βελτιώθηκαν κατά πολύ οι φωτογραφικές λήψεις HDR.

Μεγάλη ήταν η βελτιώσει που βρήκε ο αναλυτής και στις βραδινές λήψεις εξαιτίας του αναβαθμισμένου hardware ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως οι κάτοχοι του iPhone 8 Plus πραγματικά θα δουν μεγάλη διαφορά στις λήψεις πορτρέτων.

Στιγμιότυπο-2017-09-22-15.44.20

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.