ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Δείτε να νέα εκπληκτικά marketing mockups & renderings του iPhone 8

Δείτε να νέα εκπληκτικά marketing mockups & renderings του iPhone 8

iPhone-8-concept-Quinton-Theron-001

Είμαστε πλέον μόλις μερικές εβδομάδες μακριά από το αναμενόμενο event της Apple τον Σεπτέμβριο όπου και αναμένουμε την παρουσίαση για πρώτη φορά στο κοινό του iPhone 8.

O industrial σχεδιαστής Quinton Theron πραγματικά έβαλε όλη του τέχνη για να δημιουργήσει μια σειρά από marketing mockups για αυτή την συσκευή. Το αποτέλεσμα της δουλειάς του απλά εντυπωσιακό!!

iPhone-8-concept-Quinton-Theron-002

iPhone-8-concept-Quinton-Theron-008

iPhone-8-concept-Quinton-Theron-005

iPhone-8-concept-Quinton-Theron-006

iPhone-8-concept-Quinton-Theron-007

Και αν δεν σας αρκούν τα παραπάνω περιμένετε:

iPhone-8-concept-Quinton-Theron-010 iPhone-8-concept-Quinton-Theron-011 iPhone-8-concept-Quinton-Theron-012

Πολύ συζήτηση επίσης έχει γίνει για το πάνω άνοιγμα της επερχόμενης συσκευής και για το πως η Apple μπορεί να το ενσωματώσει – κρύψει αυτό μέσω της διεπαφής στο iOS 11. O UX σχεδιαστής Maksim Petriv παρουσιάζει και αυτός με την σειρά του το πως μπορεί να μοιάζουν οι εφαρμογές στην επερχόμενη αυτή συσκευή της Apple.

apps

screen-shot-2017-08-11-at-21-07-26

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.