ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Apple Βίντεο: “8 πράγματα που θα αγαπήσετε στο iPhone 8″

Apple Βίντεο: “8 πράγματα που θα αγαπήσετε στο iPhone 8″

iphone-8-ad

Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα ένα νέο βίντεο για να αναδείξει μερικά από τα χαρακτηριστικά του iPhone 8. Η ίδια η συσκευή είχε ένα ομολογουμένως ήσυχο ντεμπούτο σήμερα στην αγορά.

Η Apple λοιπόν με αυτό το διαφημιστικό προσπαθεί να δείξει τα πλεονεκτήματα της νέας συσκευής και έχει τίτλο “8 things to love about iPhone 8”.

Το σποτ ξεκινάει με την Apple να δηλώνει πως έχουν χρησιμοποιήσει το πιο ανθεκτικό γυαλί που έχει ενσωματωθεί σε ένα smartphone παγκοσμίως κάτι το οποίο και ισχύει μιας και η εταιρεία δούλεψε μαζί με την Corning για να φέρει ένα γυαλί πιο ανθεκτικό από το νέο Gorilla Glass 5.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά η Apple εκθειάζει τα Portrait Lighting, Wireless Charging, το A11 Bionic chip, τις βελτιώσεις στην κάμερα, την αντοχή στην νερό, την νέα Retina HD οθόνη, και φυσικά την πλατφόρμα επαυξημένης πραγματικότητας ARKit.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.