ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η Apple σε κατάσταση “πανικού” για 3 από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του iPhone 8

Η Apple σε κατάσταση “πανικού” για 3 από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του iPhone 8

35477207052_9f8e21178c_b

Η δοκιμαστική περίοδο της Apple για το επερχόμενο iPhone 8 έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες και μάλιστα ήδη είχαμε αρκετές διαρροές για την διαδικασία αυτή.

Η Fast Company συνεχίζει λοιπόν να μας παρέχει επιπλέον διαρροές για αυτό τον λόγο. Με νέο δημοσίευμα τους υποστηρίζουν πως οι ομάδες σχεδιασμού και μηχανικών της εταιρείας που δουλεύουν πάνω στο νέο iPhone το κάνουν ενώ στον αέρα υπάρχει μια αίσθηση πανικού πλέον καθώς πλησιάζουμε την παρουσίαση της συσκευής αυτής.

Η Apple λοιπόν φέρεται να δουλεύει πυρετωδώς έτσι ώστε να διορθώσει προβλήματα στο λογισμικό που δημιουργούν μεγάλους πονοκεφάλους ως προς την ολοκλήρωση του iPhone 8. Αυτά τα προβλήματα στο λογισμικό μπορεί πολύ εύκολα σύμφωνα με το δημοσίευμα να οδηγήσουν σε καθυστερήσεις στην παραγωγή αλλά και στην τελική διάθεση της συσκευής στην αγορά αν δεν λυθούν σύντομα. Μάλιστα η μη επίλυση τους μπορεί να οδηγήσει την Apple να παρουσιάσει την συσκευή με κάποια από τα μεγαλυτέρα χαρακτηριστικά της απενεργοποιημένα.

“Η εταιρεία δουλεύει πυρετωδώς για να διορθώσει προβλήματα στο λογισμικό που ταλαιπωρούν το επετειακό iPhone της Apple και που είναι ικανά να προξενήσουν καθυστερήσεις στην παραγωγή αλλά και στην διάθεση της συσκευής αναφέρει η πηγή μας. Αν τα προβλήματα αυτά δεν επιλυθούν γρήγορα η νέα ναυαρχίδα iPhone της Apple μπορεί να λανσαριστεί ακόμη και με κάποια χαρακτηριστικά της απενεργοποιημένα”

Πιο συγκεκριμένα η Apple αντιμετωπίζει δυσκολίες με την ασύρματη φόρτιση κάτι το οποίο πρόσφατα ανέφερε και ο γνωστός John Gruber. Η Fast Company αναφέρει πως το iPhone μπορεί να δοθεί στην αγορά χωρίς ασύρματη φόρτιση και αυτή να ενεργοποιηθεί από την Apple σε μελλοντική αναβάθμιση του λογισμικού.

Ένας άλλος μεγάλος πονοκέφαλος της εταιρείας είναι και ο 3D αισθητήρας της εμπρόσθιας κάμερας του iPhone 8 που αυτή την στιγμή δεν δουλεύει με βάση τα υψηλά στάνταρ της εταιρείας. Και εδώ δεν είναι το πρόβλημα το hardware αλλά το λογισμικό πίσω από αυτόν. Όπως και η ασύρματη φόρτιση έτσι και αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να ενεργοποιηθεί αργότερα από την Apple με κάποια αναβάθμιση στο λογισμικό.

Τέλος έχουμε και το Touch ID με το σημερινό δημοσίευμα να αναφέρει πως η Apple ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το που θα το τοποθετήσει. Οι μεγαλύτερες πιθανότητες είναι πίσω από την OLED oθόνη αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.