ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Ακόμη ένα βίντεο μας δείχνει τον σχεδιασμό του iPhone 8 σε χρώμα μαύρο [Video]

Ακόμη ένα βίντεο μας δείχνει τον σχεδιασμό του iPhone 8 σε χρώμα μαύρο [Video]

iphone-8

Ακόμη ένα βίντεο έκανε την εμφάνιση του σήμερα υποστηρίζοντας πως μας δείχνει το επερχόμενο iPhone 8. Αυτή την φορά έχουμε μάλιστα τον μαύρο χρωματισμό αυτού.

Το εν λόγω βίντεο μικρής διάρκειας δεν μας δείχνει πολλά που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα και μας έρχεται από το Techtastic. Αν και δεν γίνεται λόγος για την ίδια την συσκευή σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ακόμη ένα dummy μοντέλο και όχι για ένα πλήρως λειτουργικό iPhone 8.

To βίντεο έφτασε στα χέρια τους από ανώνυμη πηγή:

We received a short video in which we can see the front and back of the iPhone 8 in black.

Δείτε το βίντεο παρακάτω – Να τονίσουμε πως iPhone 8 dummy μοντέλα έχουν κάνει την εμφάνιση τους τις τελευταίες μέρες και μάλιστα είναι πολλά. Τα περισσότερα βασίζονται στις διαστάσεις του iPhone 8 που διέρρευσαν πρόσφατα. Αυτό που δεν έχουμε δει μέχρι και σήμερα είναι ένα πλήρως λειτουργικό iPhone 8.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.