ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Δείτε την καλύτερη εκδοχή μέχρι σήμερα του iPhone 8 με τον Copper χρωματισμό

Δείτε την καλύτερη εκδοχή μέχρι σήμερα του iPhone 8 με τον Copper χρωματισμό

iphone-8-copper

Καθώς πλησιάζουμε στην επίσημη παρουσίαση του πολυαναμενόμενου OLED iPhone τον επόμενο μήνα νέα dummy που βασίζονται στις πρόσφατες διαρροές και μάλιστα εκ των έσω της Apple κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνιση τους δείχνοντας μας με τον καλύτερο τρόπο πως θα μπορεί να μοιάζει η συσκευή.

Ο Ben Miller κοινοποίησε σήμερα μια σειρά από νέες φωτογραφίες που δείχνουν ένα νέο iPhone 8 dummy με το φημολογούμενο νέο copper χρωματισμό.

Την ίδια στιγμή ο επίσης γνωστός Benjamin Geskin έκανε κάτι αντίστοιχο.

Ο Miller επίσης συγκρίνει το δικό του iPhone 8 dummy με το 5.5 ιντσών iPhone 7 Plus για αναδείξει πως το πρώτο με μια οθόνη 5.8 ιντσών θα χωρέσει σε ένα μικρότερο σασί από του δεύτερο.

Δείτε το συγκριτικό του Miller παρακάτω:

dgybcjjxoaeezgl-jpg-large

Επίσης και οι φωτογραφίες του Geskin παρουσιάζουν με τον καλύτερο τρόπο την πολυαναμενόμενη συσκευή της Apple:

dgzqnpbw0aaxmiu-e1502303309686

screen-shot-2017-08-09-at-1-26-51-pm

screen-shot-2017-08-09-at-1-26-41-pm

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.