ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Tim Cook: “Είμαι ενθουσιασμένος με το λανσάρισμα των iPhone 8 & Apple Watch Series 3″

Tim Cook: “Είμαι ενθουσιασμένος με το λανσάρισμα των iPhone 8 & Apple Watch Series 3″

tim-cook-iphone-8-launch

O CEO της Apple Tim Cook επισκέφτηκε το Apple store στο Palo Alto χθες το πρωί για να γιορτάσει το λανσάρισμα του iPhone 8 στην αγορά.

Παρά το γεγονός πως αυτό το λανσάρισμα ήταν κατά πολύ πιο ήρεμο από ότι είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια και με μικρότερες ουρές ο Cook είπε στους δημοσιογράφους πως είναι ενθουσιασμένος με την ανταπόκριση του κόσμου στα iPhone 8 και το Apple Watch Series 3. Πολλά καταστήματα ήδη έχουν ξεπουλήσει στο νέο smartwatch της Apple ενώ το iPhone 8 έχει και αυτό ξεπουλήσει σε ορισμένα σημεία σύμφωνα πάντα με τον ίδιο.

“Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένο. Αυτό συμβαίνει αυτή την στιγμή. Το Apple Watch Series 3 με την LTE υποστήριξη ήδη έχει γίνει sold out σε πολλά σημεία ανά τον κόσμο. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να καλύψουμε την τεράστια ζήτηση που έχει. Κάναμε επίσης sold out των iPhone 8 και iPhone 8 Plus σε ορισμένα καταστήματα αλλά είχαμε προνοήσει και είχαμε καλή κάλυψη της ζήτησης στα περισσότερα σημεία για αυτό το λανσάρισμα. Βλέπεται την ανταπόκριση του κόσμου σήμερα το πρωί και εδώ δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος.”

 

 Σε σύγκριση με προηγούμενα λανσαρίσματα iPhone στην αγορά οι ουρές φέτος έξω από Apple Stores ήταν κατά πολύ μικρότερες. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με το γεγονός πως πολλοί περιμένουν το λανσάρισμα του iPhone Χ τον Νοέμβριο.

Ο Cook μάλιστα απάντησε και σε ερώτημα για τα μικρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Apple Watch Series 3 με την LTE συνδεσμολογία του αναφέροντας πως είναι ένα glitch στο λογισμικό και πως σύντομα θα διορθωθεί σε επερχόμενη αναβάθμιση του.

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.