ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / iPhone 8 με 4 διαφορετικούς χρωματισμούς συμπεριλαμβανόμενου ενός σαν καθρέφτη

iPhone 8 με 4 διαφορετικούς χρωματισμούς συμπεριλαμβανόμενου ενός σαν καθρέφτη

ipod-touch

Η ναυαρχίδα της Apple φέτος φημολογείται ότι θα έχει μια OLED οθόνη, ένα σασί από γυαλί, ασύρματη φόρτιση και πολλά ακόμη νέα χαρακτηριστικά τόσο εξωτερικά όσο και εξωτερικά.

Ο γνωστός για τις διαρροές του Benjamin Geskin υποστηρίζει σήμερα πως η συσκευή θα έρθει με 4 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς ένας εκ των οποίων θα δίνει το εφέ του καθρέφτη.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη πολλά για τις επιλογές της Apple στον τομέα αυτό αλλά ο Geskin έδωσε ένα παράδειγμα για πως θα μπορεί να μοιάζει η συσκευή. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε εδώ είναι πως το παράδειγμα του είναι ένα πραγματικό iPhone με μια θήκη καθρέφτη από αυτές που πολλοί από εσάς ίσως να έχετε ήδη στην συσκευή σας.

iphone-7-mirror

Αν επαληθευτεί αυτό που μας έρχεται εμάς στο μυαλό είναι ένα οπίσθιο μέρος από γυαλί με στοιχεία καθρέφτη όπως είχαμε δει πριν πολλά χρόνια πριν σε iPod μοντέλα.

Ο Geskin υποστηρίζει πως η σημερινή πληροφορία του ήρθε από ανώνυμη πηγή με το σημερινό leak να ακολουθεί αυτό που είχε προβλέψει πρόσφατα ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI. Ο Kuo είχε αναφέρει πως το iPhone 8 θα μας έρθει φέτος σε λιγότερους χρωματικούς συνδυασμούς από ότι συνήθως περιμένουμε από ένα νέο μοντέλο iPhone.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.