ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / iPhone 8 renders από νέα CAD αρχεία υψηλής ανάλυσης που διέρρευσαν

iPhone 8 renders από νέα CAD αρχεία υψηλής ανάλυσης που διέρρευσαν

iphone-8-front-back

Νέα iPhone 8 renders έκαναν την εμφάνιση τους σήμερα προερχόμενα από υψηλής ανάλυσης CAD αρχεία που διέρρευσαν και που μας δείχνουν μια συσκευή με ενσωματωμένο το Home Button, πίσω όψη από γυαλί και μια περιοχή που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνεται η ασύρματη φόρτιση.

Το Engadget που δημοσιοποίησε αυτές τις εικόνες δεν μας δείχνει τα CAD σχεδιαγράμματα παρά μόνο τα renders που δημιούργησε με βάση αυτά. Τονίζει μάλιστα πως δεν έχει την δικαιοδοσία να δημοσιοποιήσει αυτά τα σχεδιαγράμματα αναφέροντας πως προέρχονται από μια πολύ αξιόπιστη πηγή της βιομηχανίας – μάλλον αναφέρονται σε κάποιο πολύ γνωστό κατασκευαστή θηκών.

Επίσης αναφέρουν πως παρά το γεγονός ότι τα CAD αρχεία είναι μόνο για το σασί πάρα αυτά μπορούμε να αναγνωρίσουμε κάποια χαρακτηριστικά της συσκευής.

“Αυτό που άμεσα γίνεται ξεκάθαρο είναι το σύστημα διπλών φακών που πλέον έρχεται σε μια νέα κάθετη διάταξη καθώς και το γεγονός πως τόσο το μικρόφωνο όσο και το flash θα είναι μέρος του ελαφρώς ανασηκωμένου σημείου της κάμερας στο πίσω μέρος. Το πίσω μέρος της συσκευής θα καλυφθεί από γυαλί για πρώτη φορά και θα επιτρέπει ασύρματη φόρτιση κάτι που φαίνεται και από ένα σημείο του οπίσθιου σασί.”

Παρά το γεγονός πως η πηγή είναι από την οποία προήλθαν αυτές οι φωτογραφίες είναι άκρως αξιόπιστη το site τονίζει πως υπάρχει μια πιθανότητα τα σχεδιαγράμματα να προέρχονται από μια πρωτότυπη συσκευή που αργότερα η Apple εγκατέλειψε.

Είναι πολύ κοινό χαρακτηριστικό οι κατασκευαστές θηκών να προσπαθούν να βρουν CAD αρχεία και σχεδιαγράμματα όσο πιο νωρίς μπορούνε έτσι ώστε να έχουν έτοιμα αξεσουάρ – θήκες μαζί με την κυκλοφορία της συσκευής.

iphone-8-render-2-1

iphone-8-render-3-1

iphone-8-render-4-1

iphone-8-render-5-1

iphone-8-render-6-1

iphone-8-render-7-1

iphone-8-render-8-1

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.