ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η κάμερα του iPhone 8 θα φέρει υποστήριξη ‘SmartCam’ & Apple Pay Face ID

Η κάμερα του iPhone 8 θα φέρει υποστήριξη ‘SmartCam’ & Apple Pay Face ID

iphone-8-forbes

Η κάμερα του iPhone 8 μπορεί να φέρει υποστήριξη μιας νέας “SmartCam” επιλογής σκηνών σύμφωνα με κώδικα που ανακαλύφτηκε από τον προγραμματιστή Guilherme Rambo μέσα στο λογισμικό του HomePod που συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα πληροφορίες και μάλιστα εκ των έσω της Apple.

O κώδικας που ανακαλύφτηκε δείχνει πως το SmartCam χαρακτηριστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην νέα εφαρμογή κάμερας της Apple και με ένα έξυπνο τρόπο να κάνει λήψη φωτογραφιών όταν ο χρήστης καθορίσει μια συγκεκριμένα σκηνή ως προεπιλογή.

Επίσης επιπλέον κώδικας δείχνει πως ίσως για πρώτη φορά έχουμε Apple Pay μέσω αναγνώρισης προσώπου.

Ο κώδικας του SmartCam χαρακτηριστικού συμπεριλαμβάνει σκηνές όπως Baby, Bright Stage, Document, Fireworks, Foliage, και πολλές ακόμη.

Υποθετικά το λογισμικό της κάμερας του iPhone θα αναγνωρίζει αντικείμενα και θα επιλέγει αυτόματα την επιλογή σκηνής ρυθμίζοντας επίσης αυτόματα της παραμέτρους της λήψης.

 

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά