ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Επιβεβαιώθηκε η ασύρματη φόρτιση του iPhone 8;

Επιβεβαιώθηκε η ασύρματη φόρτιση του iPhone 8;

iphone-8-forbes

Μια σειρά από νέες φωτογραφίες έκαναν την εμφάνιση τους σήμερα υποστηρίζοντας πως δείχνουν μια ακτινογραφία του επερχόμενου iPhone 8. Όπως παρατηρούμε στο κέντρο υπάρχει ένα σκοτεινό κυκλικό σημείο κάτι που δείχνει πως εκεί θα μπορούσε να βρίσκεται η τεχνολογία της ασύρματης φόρτισης της συσκευής.

Στο ίδιο σημείο πίσω τον Απρίλιο είχαμε ένα παρόμοιο σχεδιάγραμμα που είχε διαρρεύσει δείχνοντας και αυτό με την σειρά του τότε πως η ασύρματη φόρτιση θα ερχόταν στο επερχόμενο iPhone 8.

Πίσω τον Φεβρουάριο ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής Ming Chi Kuo προέβλεψε πως και τα 3 νέα iPhone μοντέλα φέτος (4.7″/5.5″/5.8″) θα έχουν ως χαρακτηριστικό την ασύρματη φόρτιση.

Πέρα από τις νέες αυτές φωτογραφίες που διέρρευσαν σήμερα είχαμε αρκετές αναφορές και από πηγές της βιομηχανίας που τόνιζαν πως η Apple θα φέρει την ασύρματη φόρτιση στο iPhone τελικά φέτος.

Δείτε τι φωτογραφίες παρακάτω:

68d20df9gy1fi91hvgzl6j20go0m8die

68d20df9gy1fi91hvkr8kj20k00f0dh8

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.