ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / O πανίσχυρος A11 επεξεργαστής του iPhone 8 για πρώτη φορά σε φωτογραφία

O πανίσχυρος A11 επεξεργαστής του iPhone 8 για πρώτη φορά σε φωτογραφία

005c1ddygy1fio0aksg2oj30m80m8myf-780x386

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην επίσημη παρουσίαση του iPhone 8 όλο και περισσότερα εξαρτήματα του έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους.

Το τελευταίο έχει να κάνει με τον A11 επεξεργαστή της εταιρείας που θα βρίσκεται στην καρδιά του νέου αυτού iPhone.

Κατασκευασμένο από την TSMC το chip αυτό φημολογείται πως χρησιμοποιεί μια τεχνολογία κατασκευής 10-nanometer που σημαίνει ότι θα το κάνει πιο γρήγορο και πιο αποδοτικό από το A10 Fusion chip των 16-nanometer που χρησιμοποιεί η Apple στο iPhone 7. Επίσης θα είναι γρηγορότερο και από το A10X Fusion Chip που συναντούμε στα νέα iPad Pros.

Σύμφωνα με μια πρώτη διαρροή σε πρώιμα geekbench που έχουν γίνει τα αποτελέσματα του είναι απλά εντυπωσιακά. 4300 και 4600 σκορ στα τεστ ενός πυρήνα και μεταξύ 7000 και 8500 στα τεστ πολλαπλών πυρηνών.

Αυτό σημαίνει πως θα έχει την διπλάσια ταχύτητα από το Galaxy S8 της Samsung!!

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα πολλοί προμηθευτές της Apple με έδρα της Ταϊβάν δέχτηκαν σοβαρό πλήγμα στις παραγωγικές τους γραμμές εξαιτίας της μεγαλύτερης διακοπής ρεύματος στην χώρα. Η TSMC ευτυχώς όμως δεν επηρεάστηκε.

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.