ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / iPhone Photography Awards – H παρουσίαση των καλύτερων φωτογραφιών του 2015

iPhone Photography Awards – H παρουσίαση των καλύτερων φωτογραφιών του 2015

Οι φωτογραφίες από τους νικητές του 8ου ετήσιου iPhone Photography Awards έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα ΙΡΡΑ, προσφέροντας μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με ένα iPhone κατά τη διάρκεια του παρελθόντος έτους.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι φωτογραφίες διαθέτουν μια σειρά από διαφορετικά θέματα, από ανθρώπους, τοπία και ζώα. Η φετινή πρώτη θέση φωτογραφίας, πάρθηκε από τον Michal Koralewski από την Πολωνία, και απεικονίζει έναν άνδρα να παίζει παραδοσιακά πολωνικά τραγούδια με ένα ακορντεόν.

firstplaceippawinner

Στην δεύτερη θέση η φωτογραφία είναι μια εντυπωσιακά σαφή εικόνα ενός πουλιού κατά την πτήση, ενώ ο τρίτος νικητής απεικονίζει ένα ζευγάρι σε ένα τρένο. Σύμφωνα με τον διαγωνισμό, όλες οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με το iPhone, και έγινε επεξεργασία με εφαρμογές όπως το Instagram και VSCO που επιτρέπονται.

secondplaceippawinner-800x592

 

Μαζί με τους κορυφαίους τρεις νικητές, το IPPA επιλέγει επίσης να κερδίσουν φωτογραφίες από διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των ζώων, την αρχιτεκτονική, τα παιδιά, λουλούδια, τα τρόφιμα, τα τοπία, τη φύση, πανόραμα, και πολλά άλλα. Η εικόνα που ακολουθεί, τραβήχτηκε στο Κάιρο, και πήρε την κορυφαία υποδοχή στην κατηγορία «Ταξίδι».

travelippawinner

 

To iPhone6, το iPhone 5S, και το iPhone 5 συνεχίζουν να κατατάσσονται ως οι τρεις πιο δημοφιλείς φωτογραφικές μηχανές κοινής χρήσης φωτογραφιών στην ιστοσελίδα του Flickr, το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένης της ποιότητας των εικόνων που μπορούν να συλληφθούν με τα τηλέφωνα. Η Apple βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα της εικόνας στα iPhones της, και οι φήμες έχουν προτείνει ότι το επικείμενο 6s iPhone θα μπορούσε να περιλαμβάνει το μεγαλύτερο άλμα στην φωτογραφική μηχανή.

Σχολιασμός στο forum

 

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.