ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / iPhone X: Όταν η φαντασία, το μέλλον και ένα iPhone συναντήθηκαν [Concept Video]

iPhone X: Όταν η φαντασία, το μέλλον και ένα iPhone συναντήθηκαν [Concept Video]

iPhone-x-main

Έχουμε δει μέχρι σήμερα μια σειρά από φουτουριστικά iPhone concepts αλλά το τελευταίο που κυκλοφόρησε με την ονομασία iPhone X έχει έρθει από έναν διαφορετικό φανταστικό κόσμο. Ο σχεδιασμός τρελός, τα specs μοναδικά.

Η εταιρεία πίσω από αυτό στο concept ακούει στο όνομα SET Solution και την έχουμε μάθει από άλλες παραπλήσιες δουλειές. Αυτή είναι η πρώτη όμως που ξεφεύγει τόσο πολύ. Άρα στο μακρινό μέλλον θα μπορούσε η Apple να παρουσιάσει μια τέτοια συσκευή;

H οθόνη του iPhone X είναι ένα 5 ιντσών πάνελ με μια ανάλυση 4K. H κάμερα είναι 40MP και μπορεί να κάνει καταγραφή βίντεο σε 4K στα 240fps. Σίγουρα δεν έχετε εντυπωσιαστεί ακόμη. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι πως δεν υπάρχει σασί με την στενή έννοια του όρου μιας και μιλάμε για ένα κομμάτι γυαλί πάχους μόλις 3 χιλιοστών!

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.