ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Ένας μικρός αριθμός χρηστών παρατηρούν μια πράσινη γραμμή στην οθόνη του iPhone X

Ένας μικρός αριθμός χρηστών παρατηρούν μια πράσινη γραμμή στην οθόνη του iPhone X

iphone-x-green-line

To περασμένο Σαββατοκύριακο μερικοί iPhone X χρήστες ξεκίνησαν να αναφέρουν την εμφάνιση μιας πράσινης γραμμής που εμφανίστηκε στην OLED oθόνη της συσκευής.

Σήμερα περισσότεροι χρήστες αναφέρουν αυτό το πρόβλημα αλλά γενικότερα αυτή την στιγμή ο αριθμός συσκευών που παρουσιάζουν αυτό το θέμα είναι περιορισμένος.

Οι πρώτες φωτογραφίες αυτού του προβλήματος  κάνανε την εμφάνιση τους σε Reddit, Twitter, καθώς και στην σελίδα υποστήριξης της Apple. Οι χρήστες ανέφεραν πως κάνοντας reboot την συσκευή τους δεν διορθώνει το πρόβλημα αυτό. Μέχρι στιγμή 35 χρήστες ανέφεραν πως μια πράσινη γραμμή εμφανίστηκε στην οθόνη της συσκευής τους – φυσικά ο αριθμός αυτός σίγουρα είναι μεγαλύτερος.

Μια κάθετη πράσινη γραμμή λοιπόν εμφανίζεται είτε στα αριστερά είτε στα δεξιά της συσκευής.

Αυτή την στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα αλλά επίσης η ύπαρξη του για τώρα τουλάχιστον ανταποκρίνεται σε έναν μικρό αριθμό συσκευών σε σύγκριση με τις iPhone X συσκευές που δόθηκαν στην αγορά.

DN_NOv4WAAAgD17 DN9me5vUEAA35Ha DOABf7vVAAADHsL

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.