ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Ακόμη ένα iPhone X σε λευκό χρωματισμό έκανε την εμφάνιση του [Video]

Ακόμη ένα iPhone X σε λευκό χρωματισμό έκανε την εμφάνιση του [Video]

https---blueprint-api-production.s3.amazonaws.com-uploads-card-image-590265-b6981ca7-051c-410c-9a4c-c577ee593cfe

Καθώς πλησιάζουμε στην επίσημη κυκλοφορία του iPhone X τον επόμενο μήνα η συσκευή συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις σε δημόσιους χώρους.

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω κοινοποιήθηκε στο Reddit, και μας δείχνει ένα iPhone X σε λευκό χρωματισμό και σε πλήρη λειτουργία ενώ έχουμε και μια εικόνα για το πως εμφανίζεται η εφαρμογή του Instagram σε αυτό. Όπως θα παρατηρήσετε η εφαρμογή δεν έχει παραμετροποιηθεί ακόμη για την συσκευή καθώς υπάρχουν κάποια θέματα με την πάνω περιοχή την λεγόμενη και notch της συσκευής.

Επίσης στην κεντρική οθόνη παρατηρούμε και το εικονίδιο της εφαρμογής TextEdit. Οι χρήστες εδώ και πολύ καιρό ζητάνε την έλευση της εφαρμογής αυτής στο iOS αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο πως η Apple θα την ενσωματώσει. Το εικονίδιο έχει εμφανιστεί και άλλες φορές σε εσωτερικές test iPhone και iPad συσκευές αλλά ακόμη δεν έχουμε κάποια ανακοίνωση για την επίσημη κυκλοφορία της εφαρμογής αυτής στο κοινό.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Another iPhone X in the wild (Loud Audio) from apple

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.