ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / KGI: Η ζήτηση του iPhone X θα είναι μεγάλη το 2018, iPhone 8 Plus σημειώνει σημαντικές πωλήσεις

KGI: Η ζήτηση του iPhone X θα είναι μεγάλη το 2018, iPhone 8 Plus σημειώνει σημαντικές πωλήσεις

live-wallpapers-iphone-x-11-2-beta-2

Η KGI σήμερα κυκλοφόρησε ακόμη ένα σημείωμα προς τους επενδυτές της και είχε να κάνει τις προβλέψεις τις εταιρείες σχετικά με τις νέες ναυαρχίδες της Apple.

O γνωστός λοιπόν και πάντα αξιόπιστος αναλυτής της εταιρείας Ming-Chi Kuo αναφέρει πως η μεγάλη ζήτηση για το iPhone X έχει μια αρνητική επίδραση στο iPhone 8 μοντέλο που αναμένεται να πουλήσει λιγότερα τεμάχια από ότι είχε προβλέψει η Apple.

O Kuo τονίζει ότι η παραγωγή του iPhone X θα φτάσει τις 25-27 εκατομμύρια συσκευές κατά την περίοδο των εορτών με τις πωλήσεις σε αυτό το τρίμηνο να κινούνται στις 24 εκατομμύρια συσκευές.

Με το νέο έτος ο αναλυτής προβλέπει πως η παραγωγή της συσκευής θα συνεχιστεί σε υψηλά επίπεδα μιας και η ζήτηση για το iPhone X θα συνεχιστεί να είναι πολύ μεγάλη.

Όσο αφορά την παραγωγή του iPhone 8 αυτή θα μειωθεί κατά πολύ σημειώνοντας μάλιστα μια μείωση μέχρι και 60% το πρώτο τρίμηνο του 2018. Ο Kuo πιστεύει πως αν και είναι πιο οικονομική συσκευή σε σύγκριση με τα iPhone 8 Plus και iPhone X δεν έχει πολλά σημεία που θα κάνουν τους καταναλωτές να το προτιμήσουν από τις άλλες δυο νέες iPhone συσκευές.

Στην αντίπερα όχθη οι πωλήσεις του iPhone 8 Plus συνεχίζουν να είναι σε υψηλά επίπεδα και μάλιστα σε σημείο που ο αναλυτής πιστεύει ότι έχουν ξεπεράσει τις προβλέψεις της Apple.

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.