ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Αναφορά: Η παραγωγή του iPhone X συνεχίζει να έχεις καθυστερήσεις

Αναφορά: Η παραγωγή του iPhone X συνεχίζει να έχεις καθυστερήσεις

iphone_x_gallery1_2017

Το Nikkei αναφέρει εκ νέου σήμερα πως η παραγωγή του iPhone X συνεχίζει να έχεις καθυστερήσεις – για πρώτη φορά έγινε λόγος για κάτι τέτοιο τον προηγούμενο μήνα – με τους προμηθευτές να αντιμετωπίζουν ακόμη προβλήματα στην παραγωγή.

Ο μεγάλος πονοκέφαλος φέρεται να είναι τα εξαρτήματα του 3D αισθητήρα τον οποίο η Apple ονομάζει TrueDepth κάμερα. Την ίδια στιγμή ανεξάρτητος αναλυτής αναφέρει πως η παραγωγή του iPhone X αυτή την στιγμή είναι στις 400.000 συσκευές την εβδομάδα.

Πίσω τον Σεπτέμβριο και πριν την ανακοίνωση του iPhone Χ ο γνωστός αναλυτής της KGI Ming-Chi Kuo έκανε λόγο πως η παραγωγή του πρώτου OLED iPhone της Apple ήταν μόλις σε 10.000 συσκευές την ημέρα.

Φυσικά μετά την επίσημη παρουσίαση της συσκευής είδαμε την Apple να ανακοινώνει πως το iPhone X θα έρθει στην αγορά 2 μήνες μετά λογικά εξαιτίας αυτών των προβλημάτων.

Αν θεωρήσουμε τον σημερινό αναλυτή έγκυρο τότε οι 400.000 συσκευές την εβδομάδα αν μη τι άλλο είναι μια βελτίωση.

Γνωρίζουμε όλοι ότι η Apple πουλάει εκατομμύρια iPhones την περίοδο των προ παραγγελιών και έτσι το ίδιο θα ισχύσει και για το πολυαναμενόμενο iPhone X παρά την τσουχτερή τιμή του.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που πολλοί οπαδοί της Apple προσπέρασαν φέτος την σειρά του iPhone 8 για να περιμένουν το iPhone X.

Τέλος το Nikkei στο άρθρο του σήμερα παραμένει αισιόδοξο ότι το iPhone X θα αγγίξει την μαζική παραγωγή στα μέσα Οκτωβρίου.

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά