ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η νέα διαφήμιση της Samsung κοροϊδεύει το iPhone X και την καινοτομία της Apple

Η νέα διαφήμιση της Samsung κοροϊδεύει το iPhone X και την καινοτομία της Apple

screen-shot-2017-11-05-at-6-32-13-pm-2

Μετά την επίσημη κυκλοφορία του iPhone X την Παρασκευή η Samsung σήμερα έκανε επίθεση στην Apple με την νέα διαφήμιση της για την δική της ναυαρχίδα το Galaxy Note 8.

To διαφημιστικό αυτό σποτ κοροϊδεύει την ασυνέχεια της οθόνης, την έλλειψη της θύρας ακουστικών και πολλά ακόμη που έχει αλλά και που δεν έχει η νέα ναυαρχίδα της Apple.

Το σποτ ονομάζεται “Grow up with an upgrade to Galaxy” και παρουσιάζει μια σειρά από λανσαρίσματα iPhone κοροϊδεύοντας διαφορετικά χαρακτηριστικά τους και τις αλλαγές που αυτά φέρανε μέσα στα χρόνια. Έτσι λοιπόν στο στόχαστρο μπαίνουν η χωρητικότητα του iPhone 3GS, ενώ το iPhone 5S για τον λόγο που δεν υποστήριξε ποτέ ένα stylus. Για το 2015 έχουμε μια σειρά από ανθρώπους περιμένοντας στην ουρά στην βροχή λογικά για την κυκλοφορία του iPhone 6s ενώ στοχεύει την έλλειψη προστασίας του από το νερό.

 Αυτά και άλλα ακόμη με το βίντεο τελικά να καταλήγει με έναν iPhone χρήστη που αλλάζει συσκευή και τελικά επιλέγει το Samsung Galaxy Note 8.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.