ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Ένας αριθμός χρηστών αναφέρουν πρόβλημα στο ακουστικό του iPhone X

Ένας αριθμός χρηστών αναφέρουν πρόβλημα στο ακουστικό του iPhone X

iphone-x-power

Όπως με κάθε λανσάρισμα ενός νέου iPhone έτσι και φέτος έχουμε την εμφάνιση κάποιων θεμάτων που έχουν επηρεάσει κάποιους iPhone X χρήστες.

To τελευταίο που έκανε την εμφάνιση του μέσω στο Σ/Κ έχει να κάνει με μια παραμόρφωση και έναν ήχο που έρχεται από το ακουστικό του iPhone X.

Την Παρασκευή λοιπόν είχαμε έναν μικρό αριθμό χρηστών να αναφέρουν και να δείχνουν μια πράσινη γραμμή στα πλάγια του iPhone X που εμφανίστηκε ξαφνικά στην συσκευή τους.

Στην ίδια λοιπόν συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα στα κοινωνικά δίκτυα εμφανίστηκαν και χρήστες που ανέφεραν το πρόβλημα με το ακουστικό.

Ένας χρήστης αναφέρει πως ακούει ένα περίεργο θόρυβο όταν κάνει αναπαραγωγή μουσικής κοντά στο μέγιστο ή όταν βάζει την συσκευή σε ανοιχτή ακρόαση.

Χρήστες με παρόμοιο θέμα έκαναν την εμφάνιση του στο Twitter and Reddit  ένας μάλιστα χρήστης έκανε λόγο πως αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται στο ακουστικό του iPhone X του ακόμη και η ένταση είναι στο 50%.
Ένας άλλος χρήστης με το ίδιο πρόβλημα δέχθηκε αντικατάσταση της συσκευής του από την Apple αλλά δυστυχώς και η καινούργια παρουσίασε το ίδιο θέμα.

Yeah, it’s the top speaker for me. It seems to be rattling/clipping when playing anything at high volume, even if it’s just someone talking. I even got my phone replaced yesterday, but the new unit has the same issue.

Αν θυμάστε το iPhone 8 είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα το οποίο λύθηκε μέσω αναβάθμισης του λογισμικού που έδωσε η Apple.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πόσοι χρήστες αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο.

screen-shot-2017-11-12-at-12-29-01-pm

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.