ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / iPhones με 4.7″ και 5.5″ ίντσες Retina οθόνη και προστασία από ζαφείρι

iPhones με 4.7″ και 5.5″ ίντσες Retina οθόνη και προστασία από ζαφείρι

iPhone-6-concept-ConceptsPhone-001

Σύμφωνα με νέα αναφορά της South China Morning Post, η Apple φέρεται να είναι έτοιμη να λανσάρει 2 νέα iPhones στην αγορά με μεγαλύτερες οθόνες η οποίες μάλιστα θα προστατεύονται από ζαφείρι. Οι δυο συσκευές αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους τον Σεπτέμβριο του 2014.

Μέχρι στιγμής κάτι αντίστοιχο έχουμε ακούσει και από το Bloomberg και την The Wall Street Journal οι οποίες ανέφεραν την ύπαρξη δύο iPhones με 4.7 και 5.5 ίντσες με ειδική επικάλυψη από ζαφείρι – υλικό που μέχρι στιγμής χρησιμοποιεί η Apple στο Touch ID του iPhone 5S και στην iSight κάμερα των iOS συσκευών. Τονίζεται μάλιστα πως η επιφάνεια της οθόνης με αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι επίπεδη και όχι με καμπύλη όπως κάποια άλλα μέσα έχουν υποστηρίξει κατά το παρελθόν.

Η South China Morning Post αναφέρει ως δικές της πηγές σήμερα άτομα από τον βιομηχανικό χώρο που έχουν δει τα πρωτότυπα αυτά iPhones και τα οποία τόνισαν πως οι νέες οθόνες είναι κατά πολύ πιο καθαρές και με πιο ζωντανά χρώματα από τις τωρινές.

Συγκεκριμένα και τα 2 νέα μοντέλα φέρεται να έχουν μια ανάλυση pixel που αγγίζει τα 441ppi και είναι η ίδια που συναντάμε στο Samsung Galaxy S4. Συγκριτικά να αναφέρουμε πως τα τωρινά iPhone έχουν 326ppi.

To άρθρο συνεχίζει αναφέροντας πως για μεγαλύτερη προστασία και αντοχή θα έχουμε ειδική επικάλυψη από ζαφείρι κάτι βέβαια το οποίο σημαίνει πως το κόστος κατασκευής της συσκευής θα αυξηθεί δραματικά με ότι αυτό συνεπάγεται για την τελική λιανική του τιμή.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.