ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / iTichu. Ένας μετρητής Tichu για το iPhone και το iPad

iTichu. Ένας μετρητής Tichu για το iPhone και το iPad

tichu2mikro

Έχετε βρεθεί ποτέ σε θέση κατά τη διάρκεια μιας παρτίδας Tichu να ψάχνεται χαρτί και στυλό για να κρατήσετε το σκορ; Με αυτή την εύχρηστη εφαρμογή από εδώ και πέρα μπορείτε να κρατήσετε το σκορ και τα στατιστικά για την τρέχουσα παρτίδα Tichu από το iPhone ή το iPad σας. Η εφαρμογή έρχεται με ένα όμορφο iOS 7 design και με τακτικές αναβαθμίσεις που θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και χαρακτηριστικά που εσείς θα προτείνετε.

Θέλετε να δείτε τα στατιστικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού; Μπορείτε πολύ απλά να σύρετε το δάχτυλό σας από τα δεξιά προς τα αριστερά και θα μεταβείτε αμέσως εκεί. Με αντίθεση κίνηση θα βρεθείτε και πάλι στο κεντρικό μενού.

Screen Shot 2014-04-26 at 7.50.59 PM
Εάν κλείσετε την εφαρμογή και υπάρχει παιχνίδι σε εξέλιξη, η εφαρμογή το αποθηκεύει αυτόματα και την επόμενη φορά που θα την ανοίξετε θα σας ρωτήσει αν θέλετε να συνεχίσετε αυτό το παιχνίδι ή να ξεκινήσετε ένα νέο.

Παρακαλώ βρείτε λίγο χρόνο να βαθμολογήσετε την εφαρμογή ή να ζητήσετε κάποιο νέο χαρακτηριστικό που θα θέλατε να δείτε σε επόμενη αναβάθμιση.

Διαθέσιμη δωρεάν στο App Store για iPhone και για iPad εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.