ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / iTouchSecure: μια φανταστική Touch ID εφαρμογή ασφαλείας για αυτόματη συμπλήρωση κωδικών

iTouchSecure: μια φανταστική Touch ID εφαρμογή ασφαλείας για αυτόματη συμπλήρωση κωδικών

iTouchSecure-header-1024x764

Το  iTouchSecure είναι ένα πολύ πρόσφατο tweak που σας επιτρέπει να κάνετε αυτόματη συμπλήρωση των κωδικών σας σε κάθε εφαρμογή χρησιμοποιώντας το Touch ID.

Σκοπός του είναι να κάνετε την δουλειά σας ευκολότερα ειδικά όταν πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια σειρά κωδικών για να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Το Touch ID του iPhone 5S είναι πολλά υποσχόμενο και γίνεται ακόμη καλύτερο αν το συνδυάσετε με το εν λόγω tweak όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Μοναδικά μειονεκτήματα του το γεγονός πως ο σχεδιασμός του δεν είναι ο καλύτερος δυνατός και θα το καταλάβετε καλύτερα όταν μπείτε μέσα στις επιλογές ρυθμίσεων του. Σε κάθε περίπτωση όμως ειλικρινά μεταμορφώνει το Touch ID του iPhone 5S σας και το κάνει πιο χρήσιμο από ποτέ.

Το iTouchSecure θα το βρείτε διαθέσιμο στο Cydia στο BigBoss repo στην τιμή των $4.99.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.