ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / iWork, GarageBand και iMovie δωρεάν πλέον για όλους

iWork, GarageBand και iMovie δωρεάν πλέον για όλους

Στιγμιότυπο 2017-04-18, 10.12.36 μμ

Η Apple είχε κάνει δωρεάν τις iWork και iLife σουίτες της για τους κατόχους νέο hardware πίσω το 2013 αλλά τόσο η Mac όσο και οι iOS εκδόσεις ήταν επί πληρωμή για τους καταναλωτές που δεν είχαν προβεί σε κάποια αναβάθμιση συσκευής.

Πλέον η Apple βγάζει την τιμολόγηση από αυτές τις εφαρμογές και είναι πλέον δωρεάν για όλους τους Mac και iOS χρήστες.

Έτσι λοιπόν από σήμερα και οι κάτοχοι παλαιότερων συσκευών μπορούν να τις κατεβάσουν χωρίς κανέναν απολύτως κόστος.

Η ενέργεια αυτή της Apple μπορεί επίσης να είναι ακόμη ένα δείγμα πως σύντομα θα σταματήσει να υποστηρίζει 32 bit συσκευές με την έλευση του iOS 11. Αυτό γιατί κάνοντας δωρεάν τις GarageBand, iMovie και iWork εφαρμογές στο iOS η εταιρεία εμποδίζει τους καταναλωτές να πληρώσουν για εφαρμογές που πλέον μπορεί να μην αναβαθμίζονται σε παλαιότερες συσκευής ενώ από την άλλη η αντίστοιχη κίνηση στο Mac φέρνει μια ομοιομορφία στην κοστολόγηση για όλους τους χρήστες Apple συσκευών.

Pages for macOS [Direct Link] – Keynote for macOS [Direct Link] – Numbers for macOS [Direct Link] – GarageBand for macOS – [Direct Link] – iMovie for macOS – [Direct Link]

Pages for iOS – [Direct Link] – Keynote for iOS – [Direct Link] – Numbers for iOS – [Direct Link] – GarageBand for iOS – [Direct Link] – iMovie for iOS – [Direct Link]

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.