ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Jailbreak της iOS 10 έκανε την εμφάνιση του σε iPad [Video]

Jailbreak της iOS 10 έκανε την εμφάνιση του σε iPad [Video]

ios-10-jailbreak

O Luca Tedesco δημοσιοποίησε ένα βίντεο ενός iOS 10 / 10.0.1 jailbreak demo που είναι εγκατεστημένο είτε σε ένα iPad Air 2 ή 9.7-ιντσών iPad Pro.

Η iOS 10 έκδοση στο κοινό έχει δοθεί μόλις μερικές μέρες αλλά το εν λόγω βίντεο αποδεικνύει αν μη τι άλλο ότι ήδη η εν λόγω έκδοση έχει γίνει με επιτυχία jailbroken.

Ο ίδιος προγραμματιστής είχε παρουσιάσει ένα παρόμοιο βίντεο για την 8η beta του iOS 10 δημιουργώντας και τότε μεγάλη χαρά στους jailbreakers ανά τον κόσμο.

Βέβαια ακόμη δεν γνωρίζουμε σε αυτό το σημείο αν και πότε θα δοθεί στο ευρύ κοινό κάποιο jailbreak εργαλείο και αν ο Tedesco θελήσει να θυσιάσει τα κενά ασφαλείας που έχει βρει σε αυτή την έκδοση του iOS.

Εν αναμονή λοιπόν…

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.