ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / JellyLock7: Ξεκλειδώστε την iOS συσκευή σας σε στυλ Android Jelly Bean

JellyLock7: Ξεκλειδώστε την iOS συσκευή σας σε στυλ Android Jelly Bean

Resized-JellyLock-featured-1024x764

Το αρχικό JellyLock αποτέλεσε ένα πολύ δημοφιλή jailbreak tweak μιας και έφερε το Lock screen του Android Jelly Bean στο iOS. Πλέον στην νέα του έκδοση έγινε πλήρως συμβατό και με το iOS 7.

Όπως και ο προκάτοχος τους προσθέτει μια αρκετά μεγάλη ευχρηστία στην οθόνη κλειδώματος της συσκευής σας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια αναλυτική παρουσίαση του.

Το JellyLock7 σας επιτρέπει λοιπόν να έχετε μέχρι και 5 διαφορετικές συντομεύσεις εφαρμογών στην οθόνη κλειδώματος σας. Κάθε συντόμευση σας επιτρέπει μέσω του εικονιδίου της να εμφανίζει ακόμη και ειδοποιήσεις. Υπάρχει ακόμη και μια μέθοδος για να ανοίγετε εφαρμογές απ ευθείας από την οθόνη κλειδώματος με παρόμοιο τρόπο που κάνει εκκίνηση και η εφαρμογή της κάμερας χωρίς να χρειαστεί να ξεκλειδώσετε την συσκευή σας.

Το JellyLock θα το βρείτε στο Cydia στο repo του BigBoss εντελώς δωρεάν.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.