ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Jimmy Iovine και Dr. Dre θα παρουσιαστούν ως Apple executives στο WWDC;

Jimmy Iovine και Dr. Dre θα παρουσιαστούν ως Apple executives στο WWDC;

Paris Hotel

Αν τελικά η Apple εξαγοράσει την Beats Electronics για το ποσό των $3.2 δις τότε οι δύο συνιδρυτές της δεύτερης Jimmy Iovine και Dr. Dre υπάρχει μεγάλη περίπτωση να παρουσιαστούν και επίσημα από την Apple στην Moscone West σκηνή τον Ιούνιο ως Apple executives σύμφωνα με δημοσίευμα του Billboard.

Συνήθως στο WWDC έχουμε τον Tim Cook να μοιράζεται την σκηνή μαζί με άλλους senior executives της Apple και να μας αναφέρουν τα νεότερα για τα δύο λογισμικά της εταιρείας. Πλέον το συγκεκριμένο event είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Apple και με την κάλυψη που έχει θα ήταν ιδανική μια τέτοια παρουσίαση των δύο ιδρυτών της Beats.

Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

“Η Apple μπορεί να μας παρουσιάσει τους Jimmy Iovine και Dr. Dre στην σκηνή του Worldwide Developers’ Conference τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα όσα έχουν αφήσει να διαρρεύσουν άνθρωποι κοντά στην Beats Electronics.”

Το άρθρο καταλήγει τονίζοντας πως η Apple θα κάνει επίσημη την εξαγορά μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.