ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Jony Ive και Marc Newson παρουσίασαν το Apple Watch στο Παρίσι

Jony Ive και Marc Newson παρουσίασαν το Apple Watch στο Παρίσι

IMG_4253-640x480

Ο Jony Ive και ο Marc Newson ταξίδεψαν χθες στο Παρίσι όπου και στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας στην πόλη του φωτός παρουσιάσαν το Apple Watch στο κοινό.

Οι δημοσιογράφοι, ο κόσμος αλλά και διάσημοι σχεδιαστές μόδας κατέκλυσαν την μπουτίκ που η Apple επέλεξε για αυτή την μονοήμερη παρουσίαση και το buzz που δημιουργήθηκε ήταν μεγάλο.

Screen Shot 2014-10-01 at 1.40.18 AM

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Apple παρουσιάζει το επερχόμενο ρολόι της στο κοινό μετά την επίσημη παρουσίαση του στο media event της εταιρείας. Η κίνηση της παρουσίασης του στο Παρίσι κατά την εβδομάδα μόδας δείχνει για ακόμη μια φορά πως η εταιρεία θέλει μέσω την πρώτης αυτής wearable συσκευή της να εισέλθει δυναμικά και στην βιομηχανία της μόδας.

IMG_4242-640x480

 Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.