ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Kλιμακωτή μπαταρία ιόντων λιθίου στο επερχόμενο iWatch;

Kλιμακωτή μπαταρία ιόντων λιθίου στο επερχόμενο iWatch;

iWAtch-C-three-up-Martin-Hajek-001

Καθώς η Apple συνεχίζει να χτίζει μια πάρα πολύ δυναμική ομάδα ειδικών σε πολλούς χώρους για το επερχόμενο iWatch της σημερινές φήμες αναφέρουν πως θα χρησιμοποιηθεί για παροχή ενέργειας του μια κλιμακωτή μπαταρία ιόντων λιθίου.

Οι συγκεκριμένες μπαταρίες, stepped batteries, και η τεχνολογία που εσωκλείουν προσφέρουν μεγαλύτερη αυτονομία από οποιαδήποτε άλλη λύση που υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά. Στα θετικά τους είναι και το γεγονός πως μπορούν να διαμορφωθούν σε οποιοδήποτε σχήμα ενώ μπορούν να προσφέρουν κατά 60% περισσότερη ενέργεια από τις συνηθισμένες μπαταρίες.

Η Apple όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας έχει ήδη καταθέσει πατέντα για ένα κυρτό σχεδιασμό μπαταρίας αναφέροντας μάλιστα τον όρο τον wearable συσκευών.

iWAtch-C-blue-Apple-Store-Martin-Hajek-003

Η Korea Herald σήμερα λοιπόν σε δημοσίευμα της αναφέρει πως η  Αpple επιβεβαίωσε, άγνωστο πως, ότι θα χρησιμοποιήσει μπαταρίες ιόντων λιθίου για το iWatch της. Την ίδια μέρα βέβαια μια εβδομάδα πριν η The New York Times ανέφερε πως η εν λόγω συσκευή θα είχε την ικανότητα να φορτίζεται μέσω ηλιακής ενέργειας και κίνησης.

Αν η Apple επαληθεύσει τα όσα αναφέρει σήμερα η Korea Herald τότε εταιρείες που μπορούν να κατασκευάσουν τέτοιες μπαταρίες είναι οι Samsung SDI, Tianjin Lishen Battery και LG Chem.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.