ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / KGI: “Πιθανόν να δούμε το 10.5 ιντσών iPad Pro και το Siri Speaker στο WWDC φέτος”

KGI: “Πιθανόν να δούμε το 10.5 ιντσών iPad Pro και το Siri Speaker στο WWDC φέτος”

wwdc-2017

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Apple ξεκινάει στις 5 Ιουνίου και είναι ο βασικός σταθμός όπου κάθε χρόνο η Apple μας παρουσιάζει το μέλλον των λογισμικών της.

Ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής της KGI Ming-Chi Kuo, αναφέρει σήμερα ότι ίσως η Apple παρουσιάσει και hardware τον επόμενο μήνα.

Βασισμένος στην προηγούμενη αναφορά του τονίζει ότι υπάρχουν περισσότερες από 50% πιθανότητας να δούμε το νέο Siri Speaker -Hχείο από την εταιρεία που θα ανοίξει μια νέα κατηγορία προϊόντων για την εταιρεία. Επίσης αναφέρει πως υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερες πιθανότητας η Apple να παρουσιάσει επίσης το νέο 10.5 ιντσών iPad Pro.

Φυσικά αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η Apple θα ανακοινώσει και θα μας παρουσιάσει τα  iOS 11, macOS 10.13, tvOS 11 και watchOS 4. Θα πρέπει λοιπόν να πιέσει τον χρόνο του Keynote της έτσι ώστε να μπορέσει να μας δείξει και αυτά τα δύο εντελώς νέα προϊόντα  — Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε έστω μια ανακοίνωση για κάποιο νέο hardware της εταιρείας στο ετήσιο αυτό συνέδριο.

Το 2012 στο WWDC είχαμε δει τα πρώτα Retina MacBook Pro ενώ το 2015 είχαμε ένα πρώτο teaser για το Mac Pro.

Σχετικά με το iPad o αναλυτής πιστεύει πως το 10.5 ιντσών iPad Pro θα έρθει με ένα νέο σχεδιασμό. Θα μοιάζει με το 9.7 ιντσών iPad Pro αλλά θα έχει αισθητά μειωμένα πλαίσια δίνοντας και μια πρώτη εικόνα από το τι να περιμένουμε στο iPhone 8.

To νέο Siri έξυπνο ηχείο θα κάνει και αυτό το ντεμπούτο του και θα δέσει πολύ καλά με τις ανακοινώσεις λογισμικού της εταιρεία για το έξυπνο σπίτι, σύμφωνα πάντα με τον αναλυτή. Θα έχει απίστευτα ποιοτικό ήχο και θα είναι ακριβότερο από το αντίστοιχο Amazon Echo. Επίσης πιστεύει πως θα έχει και μια οθόνη αφής χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει αν αυτή θα είναι ένα πάνελ ή μια κανονική οθόνη.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.