ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / KGI: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για το χειρότερο σενάριο στην διάθεση του iPhone 8 στην αγορά

KGI: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για το χειρότερο σενάριο στην διάθεση του iPhone 8 στην αγορά

martin-hajek-iphone-8-concept

Αναφορές για καθυστερήσεις στην παραγωγή του iPhone 8 όλο και πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό και τα νεότερα που βρίσκουν το φως της δημοσιότητας σήμερα δεν αλλάζουν αυτό το τοπίο.

Ο γνωστός αναλυτής της KGI Ming-Chi Kuo σε νέα έκθεση του αναφέρει πως οι πιθανότητες για το χειρότερο σενάριο στην διάθεση του iPhone 8 στην αγορά έχουν αυξηθεί.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει πως η Apple ακόμη και σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες στην παραγωγή του κυρίως εξαιτίας των πολλών αναβαθμίσεων που έχει κάνει στο κομμάτι του hardware. Μάλιστα η αρχική εικασία που είχε κάνει ήταν για μια παραγωγή της τάξης των 100-120 εκατομμυρίων συσκευών αρχικά. Σήμερα η πρόβλεψη του πέφτει στις 80-90 εκατομμύρια συσκευές αρχικά εξαιτίας αυτών των προβλημάτων.

We are seeing more evidence that the worst-case scenario forecasted in our April 19 report could materialize, where new iPhone shipments in 2H17F are revised down to 80- 90mn units from 100-110mn units (vs. consensus of 100-120mn units).

Επίσης επαναλαμβάνει ότι η μαζική παραγωγή του OLED iPhone θα πάει πίσω για τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο αντί για το σύνηθες που ήταν Αύγουστος ή Σεπτέμβριος. Αυτό θα έχει όπως είναι λογικό άμεση επίπτωση στην διάθεση των εν λόγω iPhone στην αγορά.

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά