ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / KGI: Τα 2017 iPhones θα λανσαριστούν ταυτόχρονα και σε 3 χρωματικούς συνδυασμούς

KGI: Τα 2017 iPhones θα λανσαριστούν ταυτόχρονα και σε 3 χρωματικούς συνδυασμούς

iPhone-8-Champagne-Gold-image-001

Ο γνωστός και αρκετά έγκυρος αναλυτής για θέματα της Apple Ming-Chi Kuo της KGI Securities αναφέρει σήμερα πως και τα 3 αναμενόμενα μοντέλα της Apple θα έχουν ένα ταυτόχρονο λανσάρισμα στην αγορά τον Σεπτέμβριο και θα μας έρθουν με 3 μόνο χρωματικούς συνδυασμούς – Black, Silver και Gold.

Σύμφωνα με τον ίδιο η Apple θα ξεκινήσει την μαζική παραγωγή του OLED iPhone – iPhone 8 στα μέσα του Σεπτέμβρη και όχι αργότερα όπως όλα έδειχναν μέχρι και σήμερα.

Πάρα αυτά η OLED συσκευή της Apple αναμένεται να έχει πολύ περιορισμένη διάθεση στην αγορά αρχικά με μόλις 2 με 4 εκατομμύρια συσκευές για το τρίτο τρίμηνο του χρόνου.

“The OLED version will be in short supply as we forecast shipments in the third quarter of 2017 will be 2-4 million units or less. We do not think production of the OLED iPhone will pick up substantially before the fourth quarter; and given strong demand, tight supply may persist until the first quarter of 2018 before improving much.”

Η παραγωγή θα πιάσει το μέγιστο της κατά την περίοδο των εορτών με τον αναλυτή να πιστεύει πως η Apple θα προλάβει να διαθέσει στην αγορά πριν το κλείσιμο του 2017 45 με 50 εκατομμύρια iPhone 8 συσκευές.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.