ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / KGI: Τα 2018 iPads & iPhones θα έχουν το Face ID & την TrueDepth κάμερα του iPhone X

KGI: Τα 2018 iPads & iPhones θα έχουν το Face ID & την TrueDepth κάμερα του iPhone X

iphoneCamera010-780x435

Ο γνωστός αναλυτής της KGI Securities Ming-Chi Kuo είναι σχεδόν σίγουρος πως η 3D αναγνώριση προσώπου και η TrueDepth κάμερα του iPhone X θα γίνουν διαθέσιμα του χρόνου στα iPad Pro αλλά και στα νεότερα μοντέλα iPhones.

Σε σημείωμα του σήμερα αναφέρει χαρακτηριστικά:

We predict iOS devices to be equipped with TrueDepth Camera in fiscal year 2018 will include iPhone X and new 2018 iPhone and iPad models. Because of this, we believe more developers will pay attention to the TrueDepth camera and facial recognition-related applications.

O ίδιος ελπίζει πως η Apple θα λανσάρει ένα μεγάλο promotion για να κάνει δημοφιλής της Face ID εφαρμογές σε τέτοιο σημείο που και στο αντίπαλο στρατόπεδο του Android οι κατασκευαστές και εκεί θα δαπανήσουν χρήματα για να επενδύσουν σε κάτι αντίστοιχο για το 2018.

Να τονίσουμε επίσης πως όλες οι εφαρμογές που υποστηρίζουν σήμερα το Touch ID αυτόματα θα λειτουργούν και με το Face ID της Apple χωρίς οι προγραμματιστές τους να χρειαστεί να κάνουν κάποια αναβάθμιση.

 

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά