ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / KGI: 3 νέα iPads θα κάνουν το ντεμπούτο τους το επόμενο τρίμηνο

KGI: 3 νέα iPads θα κάνουν το ντεμπούτο τους το επόμενο τρίμηνο

ipad-pro-both-sizes1

Σε μια νέα αναφορά σήμερα το πρωί ο γνωστός αναλυτής της KGI Securities Ming-Chi Quo κάνει εκ νέου λόγο για τις προβλέψεις του στην σειρά του iPad για φέτος αναφέροντας πως θα έχουμε ανακοινώσεις το 2ο τρίμηνο του 2017 και πως η Apple ακόμη σκέφτεται τα μεγέθη που θα παρουσιάσει στο κοινό φέτος και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την νέα είσοδο στην κατηγορία αυτή.

Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε:

“Τα νέα μοντέλα θα έρθουν στις 12.9″, 10-10.5″ και 9.7″ ίντσες. Τονίζουμε πως το 12.9″ μοντέλο θα είναι η δεύτερη γενιά του τωρινού 12.9″ iPad Pro, το 10-10.5″ ιντσών μοντέλο θα αποτελέσει την premium επιλογή με λεπτότερα πλαίσια ενώ το 9.7″ ιντσών μοντέλο θα αποτελέσει την πιο οικονομική επιλογή. Τα πρώτα 2 μοντέλα θα έχουν ένα A10X Chip που θα το κατασκευάσει η TSMC ενώ το πιο οικονομικό μοντέλο θα έρθει με τον A9 επεξεργαστή από την Samsung LSI. Προβλέπουμε πως οι πωλήσεις του iPad θα μειωθούν και φέτος αλλά όχι τόσο δραματικά όσο πέρυσι και αυτό γιατί θα υπάρξει ζήτηση για το νέο μοντέλο των 10-10.5 ιντσών τόσο από πλευράς επιχειρήσεων όσο και από πλευράς απαιτητικών χρηστών.”

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.