ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / KGI: Kaby lake επεξεργαστές και περισσότερη RAM έρχονται στα Mac φέτος

KGI: Kaby lake επεξεργαστές και περισσότερη RAM έρχονται στα Mac φέτος

macbook-pro-2016-touchbar1-1500x1000

Η Apple σχεδιάζει αναβαθμίσεις τόσο για τα MacBook όσο και για τα MacBook Pro φέτος σύμφωνα με τον πάντα αξιόπιστο αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo.

Ο αναλυτής αναφέρει πως τα notebooks αυτά θα έχουν τους νέους επεξεργαστές της Intel Kaby Lake καθώς και μεγαλύτερη επιλογή στην RAM.

Ο Kuo αναφέρει πως το ανανεωμένο 12 ιντσών MacBook θα μπει σε μαζική παραγωγή το συντομότερο τον Μάρτιο και πως θα μπορεί να προσφέρει μια νέα 16 GB RAM επιλογή. Όσο αφορά τα 13 ιντσών και 15 ιντσών MacBook Pro μοντέλα οι νέες εκδόσεις τους θα μπουν στην μαζική παραγωγή κάποια στιγμή το τρίτο τρίμηνο του 2017.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ο αναλυτής προβλέπει ένα νέο 15 ιντσών MacBook με 32 GB RAM που μπορεί να κάνει την εμφάνιση του κάποια στιγμή στο τέταρτο τρίμηνο.

Η αναβαθμισμένη RAM σε αυτό το συγκεκριμένο 15 ιντσών μοντέλο θα είναι μια κίνηση της Apple για να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς χρήστες ενώ όπως αναμένει το εν λόγω notebook θα έρθει με υποστήριξη της νέας Touch Bar/Touch ID.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.