ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / KGI: To 5.5-ιντσών iPhone 6 θα καθυστερήσει ίσως και μέχρι το 2015

KGI: To 5.5-ιντσών iPhone 6 θα καθυστερήσει ίσως και μέχρι το 2015

ADR_Iphone6_01

Ο γνωστός αναλυτής της KGI Securities Ming-Chi Kuo, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει προβλέψει και παρουσιάσει με ακρίβεια πληροφορίες για μελλοντικά προϊόντα της Apple σε νέα έκθεση του σήμερα αναφέρει πως με βάση την παραγωγική αλυσίδα της Apple και εξαιτίας περιορισμών σε βασικά εξαρτήματα το iPhone 6 με τις 5.5 ίντσες ίσως καθυστερήσει να κάνει την εμφάνιση του και μάλιστα η καθυστέρηση αυτή μπορεί να είναι και μεγάλη. Το πάνελ αφής αλλά και ο χρωματισμός της συσκευής μπορεί να καθυστερήσουν την συσκευή για μετά τον Οκτώβριο – ακόμη και προς το τέλος του επόμενου χρόνου.

Συγκεκριμένα διαβάζουμε σήμερα:

“Πιστεύουμε πως το 5.5 ιντσών μοντέλο έχει θέματα με το πάνελ αφής καθώς και τον χρωματισμό του σασί του. Αυτά τα προβλήματα διογκώνονται εξαιτίας και του μεγέθους της συσκευής. Από τεχνικής άποψης επίσης δεν περιμένουμε μια επικάλυψη από ζαφείρι στην οθόνη. Είμαστε ιδιαίτερα σκεπτικοί για το αν η Apple θα προλάβει να το λανσάρει μέχρι το τέλος του 2014. Ακόμη όμως και αν γίνει θα εμφανιστεί μάλλον μετά τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο με μικρή διαθεσιμότητα αρχικά.”

Η αναφορά κάνει ακόμη λόγο για την οθόνη με την επικάλυψη από ζαφείρι που είδαμε πρόσφατα αν διαρρέει για το 4.7 ιντσών iPhone 6 λέγοντας πως μπορεί να μην είναι ακόμη έτοιμη για να περάσει με επιτυχία τα τεστ πτώσης που χρειάζεται για να εμφανιστεί στην αγορά.

Τα εν λόγω προβλήματα φαίνεται να υπάρχουν και για το 4.7 ιντσών μοντέλο που όμως είναι ευκολότερο να λυθούν στον διαθέσιμο χρόνο εξαιτίας του μεγέθους της συσκευής.

Τέλος ο αναλυτής συνεχίζει να πιστεύει πως το iWatch της Apple θα έχει οθόνη από ζαφείρι και πως θα μπει σε μαζική παραγωγή τον Νοέμβριο.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.