ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / King of Thieves, το νέο εθιστικό παιχνίδι από τους δημιουργούς του Cut the Rope

King of Thieves, το νέο εθιστικό παιχνίδι από τους δημιουργούς του Cut the Rope

KoT_promo_narrow-640x359

Ένα νέο παιχνίδι που έχει κάνει την εμφάνιση του στο App Store απέκτησε πολύ γρήγορα μεγάλη φήμη για το πόσο εθιστικό είναι. Ο λόγος για το Kings of Thieves που μας έρχεται από τους δημιουργούς του γνωστού παιχνιδιού Cut the Rope.

Αν σας αρέσουν τα Clash of Clans αλλά και το Trivia Crack τότε με τον νέο αυτό τίτλο της ZeptoLab θα αισθανθείτε σαν να είστε στο σπίτι σας.

Σκοπός σας στο παιχνίδι είναι να γίνεται ο πλουσιότερος κλέφτης στον κόσμο και να κερδίσετε όσο περισσότερο χρυσό μπορείτε. Ο χαρακτήρας σας μπορεί να δεχτεί μια πληθώρα αναβαθμίσεων καθώς και το dungeon σας έτσι ώστε να μπορέσετε να τα καταφέρετε ακόμη καλύτερα.

Στον δρόμο σας θα βρεθούν 80 επίπεδα με αυξανόμενη δυσκολία ενώ η μαγεία του παιχνιδιού είναι η online αλληλεπίδραση του με άλλους παίχτες. Τα επίπεδα χαρακτηρίζονται από κάποιο επίπεδο δυσκολίας σημαντικό αλλά όχι ακατόρθωτο.

Το παιχνίδι θα το βρείτε δωρεάν στο App Store εδώ τόσο για iPhone όσο και για iPad – ο τίτλος ανήκει στην κατηγορία freemium κάτι το οποίο σημαίνει πως υπάρχουν διαθέσιμα in app purchases.

Πραγματικά ένα από το πιο διασκεδαστικά και εθιστικά παιχνίδια που παίξαμε ποτέ. Δείτε το trailer του παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.