ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Knowledge Poker ένα καινούργιο παιχνίδι γνώσεων για το iPhone που δεν πρέπει να χάσετε

Knowledge Poker ένα καινούργιο παιχνίδι γνώσεων για το iPhone που δεν πρέπει να χάσετε

Screen Shot 2014-06-30 at 7.31.22 PM

Το Knowledge Poker που παίρνει σήμερα επάξια τον τίτλο του Ελληνικού παιχνιδιού της εβδομάδας μας έρχεται από τον developer Παναγιώτη Σκόνδρα.

Η ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού και η πρωτοτυπία του σε σχέση με αντίστοιχες δουλειές του χώρου είναι πως  στο ότι βασίζεται «χαλαρά» σε κανόνες πόκερ δηλαδή ανάλογα με την κατηγορία ερώτησης και την σχετική γνώση του παίκτη πάνω σε αυτή, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει πάνω στην απάντηση που θεωρεί ότι είναι σωστή όσους πόντους αυτός θέλει.

Επίσης, μπορεί αφού απαντήσει σωστά στην ερώτηση να διεκδικήσει διπλούς πόντους η να χάσει αυτούς που κέρδισε απαντώντας σε μια πιο εξειδικευμένη ερώτηση πάνω στο προηγούμενο θέμα.

Screen Shot 2014-06-30 at 7.32.19 PM

 

Κατά τον πρώτο γύρο ο παίκτης μπορεί να επιλέξει για κάθε ερώτηση μια από τις τέσσερις πιθανές απαντήσεις, ενώ στον δεύτερο προαιρετικό γύρο μπορεί να διαλέξει από δυο απαντήσεις. Το παιχνίδι περιέχει γύρω στις διακόσιες ερωτήσεις με τον developer να ζητάει και την δική σας στήριξη για να εμπλουτίσει τον τίτλο περαιτέρω.

Screen Shot 2014-06-30 at 7.32.31 PM

To παιχνίδι θα το βρείτε διαθέσιμο στο App Store εδώ στην τιμή των 0,89 €

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Τέλος πηγαίνοντας στην σελίδα του φόρουμ μας εδώ μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας και να λάβετε και ένα ΔΩΡΕΑΝ promo (11)  έτσι ώστε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν τον τίτλο και να τον δοκιμάσετε.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.