ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / To Lenovo Sisley μοιάζει με ένα iPhone 6 χωρίς τις θυσίες της Apple

To Lenovo Sisley μοιάζει με ένα iPhone 6 χωρίς τις θυσίες της Apple

Screen-Shot-2014-10-13-at-19.14.57-940x512

Σε μια προσπάθεια που μοιάζει περισσότερη με εμμονή, η Apple για ακόμη μια φορά έκανε τα iPhone 6 και 6 Plus όσο πιο λεπτά μπορούσε. Για να επιτύχει ένα τέτοιο σχεδιασμό θυσίες έγιναν για ακόμη μια φορά στην μπαταρία αλλά και στην iSight κάμερα που για πρώτη φορά προεξέχει έστω και ελάχιστα στην πλάτη της συσκευής. Θα μπορούσε η Apple να τα είχε καταφέρει καλύτερα;

H Lenovo πιστεύει πως ναι. Φωτογραφίες που διέρρευσαν από την επερχόμενη συσκευή της δείχνουν ένα smartphone παρόμοιο με το iPhone 6 με την διαφορά πως η κάμερα δεν προεξέχει ενώ στην πλάτη οι γραμμές των κεραιών δεν είναι τόσο εμφανής.

Για την ίδια την συσκευή δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλά πέρα από το γεγονός πως μάλλον θα έχει μια 5 ιντσών οθόνη, μια 13MP κάμερα ενώ το πάχος του θα είναι μόλις 6.9 χιλιοστά. Αυτό σημαίνει πως σε πάχος θα είναι το ίδιο με το iPhone 6 Plus πάρα αυτά η κάμερα δεν ξεχωρίζει καθόλου από το σασί.

Screen-Shot-2014-10-13-at-2.09.00-PM-940x848

Βέβαια περιμένουμε πως η συσκευή θα έχει και τις δικές της θυσίες. Έτσι μπορεί εμφανισιακά σε ορισμένα σημεία να δείχνει καλύτερο από το iPhone 6 αλλά η οθόνη του δεν είναι το ίδιο καλή ενώ και η μπαταρία του αναμένεται να έχει μέτριες αποδόσεις.

Συμπερασματικά για ακόμη μια φορά ένας Android κατασκευαστής προσπαθεί να αντιγράψει τον σχεδιασμό της Apple, μόνο που στην προσπάθεια αυτή φαίνεται πως η ομάδα της Lenovo κατάφερε να ξεπεράσει κάποιες από τις δυσκολίες που είχε η Apple και αυτό αν μη τι άλλο προκαλεί εντύπωση το λιγότερο.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.