ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Media / Live Streaming WWDC14: Δευτέρα 2 Ιουνίου στις 19.30 AppleWorldHellas και iSystem σας προσκαλούν

Live Streaming WWDC14: Δευτέρα 2 Ιουνίου στις 19.30 AppleWorldHellas και iSystem σας προσκαλούν

Αγαπητοί φίλοι, αναγνώστες και μέλη του φόρουμ μας,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως για ακόμη μια χρονιά και συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχημένων μας ζωντανών καλύψεων θα σας παρουσιάσουμε το WWDC14.

Ένα από τα μεγαλύτερα event της Apple και το πρώτο για το 2014 θα καλυφθεί λοιπόν με λεπτό προς λεπτό ζωντανό σχολιασμό με τον δικό μας μοναδικό τρόπο.

Επίσης για ακόμη μια χρονιά η iSystem, ο επίσημος Apple Reseller και Service Provider στην Ελλάδα αναλαμβάνει την αποκλειστική χορηγία του event μας προσφέροντας για ακόμη μια φορά πλούσια και σημαντικά δώρα σε όλους εσάς.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στα 3 χρόνια συνεργασία μας με την iSystem έχουμε δώσει συνολικά δώρα αξίας που ξεπερνούν τα 1500 ευρώ.

Πραγματικά είμαστε περήφανοι που μια τόσο σημαντική εταιρεία μας εμπιστεύεται κάθε χρόνο και που συνεργάζεται μαζί μας.

Και τα ευχάριστα νέα δεν σταματούν εδώ.

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως θα έχουμε 2 διαγωνισμούς για να γιορτάσουμε το WWDC14.

  • O πρώτος θα λάβει χώρα σήμερα Τετάρτη 28 Μαΐου μέσω του FB και του Twitter και θα λήξει την ημέρα του event μας στις 2 Ιουνίου 2014.
  • Ο δεύτερος θα πραγματοποιηθεί  κατά την διάρκεια της 2ωρης κάλυψης του event μας.

Κάνετε λοιπόν Like την σελίδα μας στο FB ΕΔΩ FOLLOW την σελίδα μας στο Twitter ΕΔΩ καθώς και Εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube ΕΔΩ μιας και θα μένετε ενημερωμένοι αλλά και θα χρειαστεί για την έγκυρη συμμετοχή σας στους διαγωνισμούς μας.

Μην ξεχνάτε πως η δική σας συμμετοχή στο φόρουμ μας ΕΔΩ και κάνοντας τα παραπάνω 3 απλά βήματα μας δίνουν δύναμη αλλά και την ευκαιρία να κάνουμε μεγάλους διαγωνισμούς συχνά με τελικό αποδέκτη όλους εσάς.

ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ WWDC 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΙΣ 2/6/2014 

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Εκ της διαχείρισης,

Μανώλης, Δημήτρης, Λουκάς, Μιχάλης

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.